sábado, 1 de mayo de 2010

Un dia especial...

Hola a tod@s!!!
Pues sí, hace 7 años a estas horas estaba de los nervios... en pocas horas me casaba (02-mayo-2003)... vamos, família, amigos, compañeros... uf! que estres... y por este año por fín mi maridín me ha sorprendido con un regalo de los que a mí me gustan (me gustan hacerle a él, claro!) y como bien me ha dicho: "por una vez que te hago yo el regalo a ti..." pues eso mismo, si quereis ver un video casero, casero, casero, mirar el video que me ha regalado mi Nito...

http://web.me.com/jtcarenas/020503/Un_dia_especial.html

pichi: timumoltissssssssssssssssimmomeqtuami jijijiji
Y ahora a reiros un rato, ya me direis si os ha gustado! (el texto está en catalan, pero vamos, que lo divertido está en el video!).
Nota de mi marido: lástima! no hay nada de scrap... aisssssssssss, hombres!
petonets xoxo

9 comentarios:

  1. eiii! estem enganxades a l'ordinador avui, eh!!!! felicitats per l'aniversari de bodes, però: jo no consegueixo veure cap video!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. sí sí! ara sí que ho veig! vaig a prestar atenció.... jiji i quan l'hagi vist et diré el què!!!

    ResponderEliminar
  3. Doncs si Alícia! avui tu i jo estem arrasssssant a la xarxa!!!!!!!!!!!!!! jijijiji
    Aisssssss! com he rigut amb el video... hi han fotos de fa... mil anys???? crec que els dinosaures encara vivien... muaks!
    petonets xoxo

    ResponderEliminar
  4. Què maco Ruth! hi ha fotos xulíssimes i surts molt guapa. Les fotos de les ombres i dels peus son molt originals. M'ha agradat molt i t'haig de dir que no fa falta conèixe-us per endevinar una complicitat i un bon rotllo entre vosaltres molt especial. MOLTES FELICITATS GUAPA!!! Disfruteu del amooor... All you need is love, paparaparam!!!

    ResponderEliminar
  5. ja l'he vist totttt! i he arribat tard a sopar i tot!! la veritat és que és molt xulo. I hi ha fotos molt divertides!!! FELICITATS!

    ResponderEliminar
  6. ¡Muchas felicidades, Ruth!Me encanta ver que después de estos siete años -que no son moco de pavo- seguís así (^^)
    El detalle del video es tooodo un detallazo de tu marido, de esas cositas especiales. Espero que paséis un día estupendo. Un besazo... y a seguir sumando años.

    ResponderEliminar
  7. Aaaaay, qué monada!!!!Eso es todo un detallazo, tienes un marido que se lo ha currado eh??jeje, muchas felicidades por tu aniversario guapa!

    ResponderEliminar
  8. ohhhhhhhhhhhhhhhhh!!! quin maridet q tens!!!!!!!!!!!! com s'ho ha currat! ara mateix li vaig a dir a l'Albi q s'ho ha de currar com ell si vol triomfar!!!
    A part del solet q tens com a marit, quines fotos més maques! heu recorregut mig món!!! quina enveja!!!! ohhhh!!!
    Bueno, cari! m'alegro moltíssim q sigueu tan feliços i q per molts anys més!

    ResponderEliminar
  9. Ruty ... Nena ... que m’he emocionat amb l’escrit i amb el video com una tonta ... super maco....

    ResponderEliminar